divendres, 12 de juny de 2020


Juny brillant, any abundant

Hola famílies!!
A poc a poc la calor arriba i ens indica que l´estiu s´acosta... el mes de juny està prenent força. Esper que tots i totes hagueu tengut una bona setmana i continueu gaudint d´aquest bon temps.
Els jocs que vos deixam na Petra i jo aquesta setmana són aquests:

Lògica-matemàtica
Vos deixam una proposta molt interessant per anar treballant, 
l´atenció, la concentració, la definició espacial i ajudar a madurar el desenvolupament de la lateralitat. Ambdós factors imprescindibles per assolir aprenentatges superiors.Aquí vos deixam la plantilla.Activitat de lecto-escriptura: bombolles de sabó.
Perquè la lecto escriptura és molt més que aprendre les lletres...continuam treballant altres aspectes importants.
D´una manera molt fresqueta per aquest estiu, anam enfortint 
l´aparell buco-fonador i vocalitzar millor fent bombolles de sabó!!! 
Feim segells
Qui no ha fabricat alguna vegada un segell casolà amb una patata o una llimona….una goma…o simplement ha estampat el dit???. Vos deixam diferents propostes per fabricar els diferents segells per fer estampació.

Aquesta, a més de dur implícit un treball òcul-manual força important, pot arribar a ser una tècnica molt creativa i original.


Una de circuits

Diferents idees per fer circuits. Una activitat que els encanta i que podeu anar fent tan si viviu dins un pis, una terrassa, un jardí....Per acabar vos deixo un vídeo que ens ha enviat na Neus amb la seva germana Marina!!! Mirau que bé s´ho passen!!!
Una besada molt, molt forta!!!

TotAniràBé🥰🥰🥰
SOUUNSVALENTS❤️🧡💛💚💙

MALENA 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El dia d´acabar ha arribat Però no és un adéu definitiu… és només fins aviat. Perquè per setembre ens tornarem a trobar i  abraçar. ...

Entrades populars