divendres, 22 de maig del 2020

AQUESTA SETMANA….SORPRESA!!!

Hola famílies!!!

Esper que tots estigueu bé!! Com cada setmana na Petra i jo vos hem preparat una sèrie de propostes perquè tengueu idees per anar fent a casa.

Joc de lògica-matemàtica

Vos heu demanat mai si a ca vostra hi ha números amagats? La proposta d’avui consisteix en trobar tots aquells números que roden per ca vostra, ben camuflades. Algú s’anima a cercar-les i a fer-los una fotografia?
Jocs de motricitat fina
Continuam treballant la motricitat fina, potenciant les habilitats manuals necessàries per l´escriptura, especialment a l´hora d´agafar el llapis.


Activitat manipulativa
Vos deixam una activitat molt entretinguda…
Jocs de consciència fonològica
Aquí teniu una altra proposta per treballar el so inicial a principi de paraula i l´enllaç per descarregar-les.

Activitat a l´hora de sortir a passetjar
Vos heu fixat alguna vegada en totes les floretes que hi ha…???? Sabeu el seu nom…??? Na Maria, la mestra acompanyant de Sensacions vos ha preparat aquesta petita activitat per si sortiu a passejar per el camp.
Es tracta de retallar el nom de la flor de la seva imatge i després jugar a aparellar-les.
Les vostres propostes
També vos deixo una foto que n´Eric ens ha enviat aquesta setmana; durant la darrera vídeo trucada ens va explicar que anava a la finca del seu padrí i que hi tenia molts d´animals!!. I també  diferents activitats que ha fet n´Eban amb la seva família.💓💓💓

I per acabar vos he preparat una SORPRESA!!!! Vos he fet un conte!!! Esper que vos agradi.
Una abraçada gegant.

Malena💙💚💛💜💓
#TOTANIRÀBÉ
#SOUUNSVALENTS

 

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El dia d´acabar ha arribat Però no és un adéu definitiu… és només fins aviat. Perquè per setembre ens tornarem a trobar i  abraçar. ...

Entrades populars