divendres, 29 de maig de 2020

DARRERA SETMANA DE MAIG

Hola famílies!!
Sense adonar-nos ja acabam el mes de maig…i anam recuperant un poquet més de normalitat. Des de dilluns ja podem visitar les platges i pode nadar… na Petra i jo esperam veure moltes fotos o vídeos mostrant què bé que os ho passau amb els vostres amics i famílies.
Aquí teniu el recull de propostes setmanals que esperam que vos agradin.

Activitat lògic-matemàtica

Després de dues setmanes fent numeració, vos proposam un bingo. Recordau aquell tan engrescador que vàrem fer de lletres…??? Idò ara vos deixam diferents maneres de fer un bingo casolà amb diferents material on a més de treballar les parelles també es treballa  
atenció i la concentració.Jugam a ser detectius
Amb aquesta activitat de lecto-escriptura ens convertim en detectius i cercam la lletra amagada però la podem adaptar al nivell del nostre infant amagant lletres, síl·labes o paraules senceres. Animau-vos a fer-la!! Segur que els agradarà.
Necessitam:


I ens posam a cercar allò que hem amagatUn poquet de moviment
És un joc per treballar la motricitat global del cos i de les mans… a més de requerir una gran dosis d´atenció i concentració!!Durant les sortides
També vos feim arribar una nova proposta per fer durant i després d´una sortida. Podeu anar a recollint pedretes, ja sigui pel camp o per la platja i mirau tot el que podem fer amb elles. Sense adonar-nos i jugant treballam les matemàtiques, la motricitat, l´art i la imaginació.


N´Eban les va pintar. Mirau que bé li varen quedar!!!!!!!!!!!Un poc més d´art
Teniu per casa taps de suro i taps de plàstic??? Doncs aquí vos deixam algunes idees per aprofitar-los.Aquesta setmana vos torn a  deixar amb un conte molt especial contat per na Petra. Preparau les mans que ve amb ritme!!!
Per acabar vos deixo un recull de les imatges que m´heu enviat aquesta semana. Na Neus, en Diego, n´Eban i n´Alba tenen coses per mostrar-nos. No vos ho podeu perdre!!!
Una gran besada a tots!!

Malena❤️❤️
#TotAniràBé 🌈🌈🌈🌈
#SouUnsValents 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El dia d´acabar ha arribat Però no és un adéu definitiu… és només fins aviat. Perquè per setembre ens tornarem a trobar i  abraçar. ...

Entrades populars