divendres, 8 de maig del 2020


Hola famílies!!
Com estau? Com van aquetes sortides? Ja he vist per les fotografies que m’envieu...i veig que poc a poc aprofitau molt bé aquesta horeta per agafar una mica d’aire i forces per continuar, per què sabeu una cosa? Cada vegada queda menys!
Estic súper contenta de veure que feu moltíssimes de coses i no em deixeu de sorprendre setmana rere setmana. Enhorabona a petits i grans!
Aquí vos deix les propostes que na Petra i jo hem pensat aquesta setmana per a vosaltres i també el vídeo resum que tan vos agrada veure.

Propostes  de lecto amb diferents material
Continuam treballant d´una manera divertida i significativa per l´infant. Per anar estimulant la consciència fonològica ho poden començar a fer des de l´inicial del seu nom i anar ampliant als noms d´objectes i persones importants per ells.

Curses de cucs de paper
Amb aquesta activitat súper lúdica treballam la motricitat fina i les pràxies buco facials... a més de jugar amb família. Animau-vos!!!
  

Imaginació al poder
Vos deixam dues idees per fer mandales amb diferents material, crear a partir d´objectes que tenim per casa i experimentar.


Finalment recordar-vos que teniu propostes de música i d´anglès dins el blog de les especialistes (els enllaços estan a la dreta de la pàgina).


Ja sabeu que vos anim a seguir fent fotos i vídeos de tot allò que feis...no me canso de veure-vos i que me les podeu fer arribar per email (msalas@fassers.com) o per WhatsApp.

Aquí vos deixo les que he rebut aquesta setmana!!!


  

I FELICITAR A NA CELESTE!!! QUE AQUESTA SETMANA HA FET ELS CINC ANYS!! DES D´AQUÍ TE DESITJAM EL MILLOR I ESPER QUE HAGIS TENGUT UN DIA MOLT, MOLT ESPECIAL!!!!😍😍


UNA BESADA GEGANT PER TOTS I TOTES!!!

#totaniràbé
#SouUnsValents

MALENA

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El dia d´acabar ha arribat Però no és un adéu definitiu… és només fins aviat. Perquè per setembre ens tornarem a trobar i  abraçar. ...

Entrades populars