dimarts, 17 de març del 2020 TOT ANIRÀ BÉ!!!

Hola famílies,

aquests dies seran un gran repte per a la vida familiar però també poden ser una gran oportunitat. És important mantenir tan com ens sigui possible uns horaris i unes rutines, posant sempre un punt de flexibilitat i tenir grans dosis de paciència i empatia. 

Una estratègia que us pot venir bé és tenir un calendari amb dibuixos i franges horàries on posem el temps que dediquem a fer cada activitat.

Recordeu que durant el dia hi ha temps per tot i és important pactar un temps de  “pantalla” en funció de l´edat. Ja que  a la seva edat, és essencial estimular el joc lliure al màxim de temps possible, ja que és a partir d'aquest que els infants creixen i es desenvolupen d'una manera sana i natural. 

Però entenem que a més de jugar han de mantenir-se ocupats fent altres tasques i aquí vos deixem una sèrie d´idees i propostes que pensem que poden ser interessants per aquests dies.

·         TRIAR UN CONTE, MIRAR-LO, LLEGIR-LO I SI FA GANES, FER UN DIBUIX.

·         JOCS MOTRIUS D’AMAGAR OBJECTES I JUGAR A FRED I CALENT PER TROBAR-LOS.

·         FER CABANYES AMB CADIRES, TELES, LLENÇOLS, COIXINS,....

·         JUGAR AL VEIG VEIG

·         VEURE I ESCOLTAR  EL POEMA  DE NA CATI MORAGUES (LA NOSTRA MESTRA DE MÚSICA) https://www.youtube.com/watch?v=rYaP4eT-B5A&feature=youtu.be
 I per no donar-vos totes les idees de cop i a la vegada mantenir-nos en contacte de tan en tan, faré una entrada al blog, per passar-vos més idees i suggerències d'activitats que podeu dur a terme si vos fa ganes i si podeu, perquè sé que no sempre serà possible. 
També m’agradaria que si poguéssiu m’envieu vídeos d´aquestes a través del grup de WhatsApp de pares na Vanessa, m’ho farà arribar a mi o a través de la meva direcció de correu del centre msalas@fassers.org i jo després ho podré compartir al blog perquè els vostres fills es puguin veure entre ells i puguin saber com estan els seus companys.

Ja sabeu que estic a la vostra disponibilitat per qualsevol coseta, no dubteu en demanar-me ajuda si la necessiteu.

Una abraçada molt forta i molts d’ànims a totes i tots

Fins molt aviat

MALENA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El dia d´acabar ha arribat Però no és un adéu definitiu… és només fins aviat. Perquè per setembre ens tornarem a trobar i  abraçar. ...

Entrades populars